Sobre

BCN Content Factory elabora reportatges audiovisuals, fotogràfics i escrits, 100% periodístics, per a empreses i institucions. Es realitzen per encàrrec a partir de la següent màxima: si la teva activitat no té una història per explicar, llavors no interessa a ningú. A les audiències només li interessen relats de bones històries, que siguin certes i que estiguin ben explicades. I el vídeo és el format més seguit.

Som periodistes, no som copys publicitaris. De manera que el nostre enfocament sempre és l’interès informatiu, el que entronca directament amb l’interès de l’opinió pública. Amb els nostres relats, la companyia, entitat o institució pot compartir-los a partir de publicar-los a la seva pàgina web, blogs, a més d’enviar-als seus clients, xarxes socials i de contactes, així com a la premsa i líders d’opinió.

També formem a portaveus perquè no tothom té l’eloqüència de Felipe González o Tony Blair. Els directius empresarials, d’organitzacions i institucions han d’entrenar per saber relacionar-se amb els mitjans de comunicació, ja que es tracta de molt més que de parlar en públic. I assessorem a mitjans de comunicació perquè som especialistes en aquest sector, especialment en premsa. De fet, els ajudem a adaptar-se als reptes de la societat de la banda ampla.

La nostra consultoria ha servit tant a mitjans nacionals com regionals i locals. L’editora del Llobregat ha confiat en els nostres serveis per convertir-se en la publicació de referència al Baix Llobregat i l’Hospitalet després de redissenyar les seves plataformes online i offline. El nostre director, Joan Carles Valero, també va ser membre del comitè d’innovació del diari ABC per a la convergència en una sola redacció, amb el redisseny de l’edició en paper i web.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s