Formació de portaveus

formacionperiodistica

La formació constitueix un dels pilars que sustenten la filosofia de BCN Content Factory : formació dels propis treballadors, amb una alta qualificació, i formació adreçada a diferents públics interessats a saber més sobre el periodisme i la comunicació. Entre ells, destaquen els següents:

  • Institucions, empreses, organitzacions i entitats que volen millorar la seva comunicació interna i externa o afrontar en millors condicions situacions de crisi.
  • Directius i responsables d’equips humans que necessiten liderar grups per aconseguir els objectius marcats per l’entitat que representen.
  • Portaveus i representants que volen mantenir una relació fluïda amb els mitjans de comunicació i transmetre missatges eficaços i convincents.
  • Estudiants de Periodisme que desitgen conèixer la professió de primera mà, acompanyats per informadors i docents amb experiència. Per a tal fi, s’ha creat el Taller de Periodisme de Proximitat, possible gràcies als convenis establerts amb la les universitats Abat Oliba-CEU i Ramon Llull (Blanquerna) i el diari El Llobregat.
Esta entrada fue publicada en formación. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s